Prefectul de Suceava despre situația din Primăria Rădăuți: De mai mult timp erau probleme între primar și viceprimar. Orice despărțire trebuie făcută cu eleganță


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a comentat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina situația din Primăria Rădăuți unde viceprimarul Bogdan Loghin a fost exclus din PSD.

Ea a spus că știa de mai mult timp erau probleme între primarul și viceprimarul din Rădăuți, mai mult sau mai puțin subiective.

„Modul în care viceprimarul a explicat această pierdere a funcției o pun pe seama vârstei și a lipsei de experiență”, a spus Adomnicăi

Ea a arătat că viceprimarul s-a grăbit să acuze foarte repede foști colegi, foști colaboratori, ceea ce nu este în regulă.

Adomnicăi a apreciat că nu crede că atunci când se ajunge într-o asemenea situație că problema și greșeala este doar de o singură parte și a susținut că, pentru un echilibru, asemenea situații de divorț trebuie gestionate.

Ea a menționat că l-a admirat pe primarul din Rădăuți pentru modul în care a reușit să gestioneze Consiliul local multicolor pe care îl are și că nu i-a fost ușor având în vedere puzzle-ul care trebuia să-l așeze pentru a obține majorități.

Adomnicăi a remarcat însă că acesta nu a reușit să gestioneze și relația cu viceprimarul pe care și l-a dorit.

„ E un tânăr care promitea. Cel mai mult regret modul în care a înțeles să plece din organizație și din structura aceea a Primăriei Rădăuți. Orice despărțire trebuie făcută cu eleganță”, a spus prefectul.

Viceprimarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a fost exclus marți seara din PSD.

El a arătat că se simte eliberat de acest partid care merge într-o direcție greșită. (T.B.)


Intră acum și în grupul de