Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor face un apel parlamentarilor de bună-credință să vină luni în plenul Parlamentului pentru a închide definitiv capitolul nefericit numit “Viorica Dăncilă”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor consideră că premierul demis Viorica Dăncilă a transformat Guvernul într-o unealtă electorală și că fiind disperată să nu se facă de rușine la vot face experimente electorale.

„Viorica Dăncilă se folosește cât mai poate de funcția de premier pentru a mai câștiga câteva voturi și a nu se face de rușine la alegerile prezidențiale. Deși deficitul bugetar se apropie îngrijorător de 3%, premierul demis vrea să adopte repede, chiar mâine, în ziua votului asupra Guvernului PNL, proiectul privind majorarea salariului minim brut pe țară”, a declarat Angelica Fădor.

Parlamentarul liberal arată că, mai mult, premierul vrea să ia o astfel de hotărâre exact cu o săptămână înaintea alegerilor.

Ea consideră că decizia premierului demis are doar rațiuni politice, nefiind decât un experiment de natură electorală.

„Viorica Dăncilă vrea să mai dea 100 de lei românilor, doar ca să supraviețuiască politic”, a spus deputatul liberal sucevean.

Ea a subliniat că astfel de abordări arată că Viorica Dăncilă a transformat Guvernul într-o unealtă electorală, un argument în plus pentru ca luni Guvernul PNL să fie învestit de Parlament.

„Fiecare parlamentar va purta mâine întreaga responsabilitate  pentru situația în care poate ajunge România dacă noul Executiv va fi respins de Parlament. Votul acordat Guvernului PNL va fi un vot pentru ieșirea României dintr-o criză guvernamentală ce afectează economia și funcționalitatea statului”, a menționat Angelica Fădor.

Ea a explicat că imediat după învestire, Guvernul Orban va face rectificarea bugetară pentru a evita riscul intrării unor instituții în incapacitate de plată.

Deputatul a adăugat că această rectificare bugetară este necesară și pentru a evita neplata salariilor pentru anumite categorii de salariați înainte de sărbătorile de iarnă, dar și pentru a evita neplata  indemnizațiilor pentru persoanele cu handicap și însoțitorii lor, iar ulterior, va demara construcția Bugetului de stat pentru anul viitor!

„Așadar, cer tuturor parlamentarilor de bună-credință să vină mâine în plenul Parlamentului pentru a închide definitiv capitolul nefericit numit  “Viorica Dăncilă””, a transmis Angelica Fădor.(T.B.)


Intră acum și în grupul de