PSD Suceava reclamă atacuri „barbare” ale PD-L la adresa panourilor electorale


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeţeană a PSD Suceava îi acuză pe partenerii de coaliţie, PDL că ar fi devastat panourile publicitare ale PSD amplasate pe DN 2 la intrarea în municipiul Suceava dinspre Siret şi Fălticeni. Social-democraţii suceveni sunt de părere că „elemente fidele doctrinei democrat liberale” s-au transformat în „vangogi” de Moldova fără a avea mare succes.

Prim vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, susţine, într-un comunicat de presă remis duminică redacţiilor sucevene că deşi au trecut şapte zile de la încheierea „celei mai fraudate campanii electorale din istoria post decembristă a României” şi chiar dacă ostilităţile politice s-au încheiat, „furtul şi turismul electoral practicat de către PD-L este continuat în această perioadă prin devastarea materialelor electorale rămase în spaţiul public şi care aparţin PSD”.

Parlamentarul sucevean susţine că au fost distruse, fiind vopsite cu maro sau negru panourile exterioare amplasate la intrarea în Suceava dinspre Siret şi pe drumul de legătură dintre Suceava şi Fălticeni, în apropierea localităţii Cumpărătura şi care conţineau elemente vizuale ale PSD. „Dacă în toamna anului trecut, în campania pentru Parlamentul României, devastarea panourilor PSD a fost făcută „cu coasa” (în municipiul Fălticeni şi în împrejurimi), iată că acum partenerii de guvernare din PDL s-au specializat şi folosesc vopsea de culoare maro şi neagră, pentru a nu mai lasă nicio urmă de PSD prin judeţ. Se pare că unele elemente fidele doctrinei democrat liberale şi-au lărgit orizontul de cunoaştere, transformându-se în nişte vangogi, care în loc să îşi fi tăiat urechea, lasă o în urmă o aşa zis capodoperă artistică de cel mai prost gust”, susţine prim vicepreşedintele PSD Suceava.

El a mai menţionat că PSD nu ar fi fost deranjat de această abordare, dacă şi panourile dispuse de cei din PD-L ar fi fost în aceeaşi manieră devastate. „Doamna Macovei ne surâde în continuare şăgalnic de pe la colţurile intersecţiilor, aşteptând cuminte nominalizarea pentru poziţia de comisar european”, a mai arătat Cătălin Nechifor.

În replică prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a ţinut să-i amintească deputatului PSD că s-a încheiat campania electorală, iar firmele de publicitate care au găzduit aceste materiale publicitare trebuiau să le înlocuiască de ceva vreme.

„Acum sunt ţintă de exerciţii artistice pentru unii care nu au unde o face”, a mai spus senatorul PD-L care ţinut să sublinieze că nu este normal pentru PSD să acuze fără să deţină nici un fel de probe. „De ce ar face PDL aşa ceva şi nu orice om care are o supărare”, a mai spus Orest Onofrei


Intră acum și în grupul de