Cercetaţi penal pentru nereguli economice


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava au început urmărirea penală pentru doi suceveni acuzaţi de nereguli de natură economică. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la propunerea I.P.J. Suceava, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat rezoluţia de începere a urmăririi penale în dosarul privindu-l pe F. Iulian, de 42 ani din municipiul Suceava.

Acesta, în anul 2008, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Suceava a emis două file CEC în valoare totală de 6.059,2 lei, fără a completa elementele prevăzute de lege.

Tot vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat rezoluţia de începere a urmăririi penale în dosarul penal privind-o pe M. Iuliana, de 40 ani, din municipiul Suceava, administrator al unei societăţi comerciale sucevene.

Suceveanca, în ziua de 04.07.2008, a emis două file CEC ca garanţie de plată către o societate comercială din Bucureşti, cu puncte de lucru Suceava şi Iaşi, în valoare de 28.000 de lei, fără a avea disponibil în cont şi fiind în interdicţie bancară.


Intră acum și în grupul de