Ion Lungu este mulțumit de rezultatul obținut la alegerile prezidențiale de Klaus Iohannis în municipiul Suceava: Am luat mai multe voturi decât PSD și USR la un loc


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PNL Suceava, primarul Ion Lungu, a declarat, miercuri, că este mulțumit de rezultatul obținut de Klaus Iohannis și PNL în primul tur al alegerilor prezidențiale în municipiul Suceava.

„Sunt mulțumit de rezultatul obținut în Suceava. Am luat mai mult cu 5000 de voturi față de alegerile europarlamentare. Nu am pierdut în nicio secție din municipiul Suceava. Am luat cât PSD și USR la un loc. E bine”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că unii primari liberali de comune i-au spus că ei au obținut procente mai mari în aceste alegeri, dar că nu se poate face comparație între un municipiu și o comună.

„Mai discut cu colegii mei, primarii de comune, pe care îi respect foarte mult, dar cu 300 de voturi au luat procent mai bun ca mine, de 48 la sută. Foarte bine, dar una e să gestionezi o sută de mii de alegători și alta să gestionezi o mie de oameni la țară”, a spus Lungu.

El a reiterat că este mulțumit de rezultatul alegerilor.

Primarul Sucevei, Ion Lungu – conferința de presa

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 12. November 2019

Am făcut o campanie foarte bună în municipiul Suceava. Am muncit foarte mult, este o realitate, iar eu sunt mulțumit de scor”, a spus primarul.

Liderul liberal sucevean a precizat că va face tot posibilul să obțină un scor foarte bun în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

El a menționat că în municipiul Suceava au fost cu trei mii de voturi mai multe pentru Klaus Iohannis decât numărul de semnături de susținere pentru candidatura acestuia. (T.B.)


Intră acum și în grupul de