Deputatul PNL Ioan Bălan îi cere liderului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, să se delimiteze de campania murdară și mincinoasă dusă de „arhanghelii negri” Codrin Ștefănescu și Olguța Vasilescu


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a cerut, duminică, într-o conferință de presă, liderului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, să se delimiteze de campania murdară, mincinoasă și de fake-news dusă de „arhanghelii negri” din PSD Codrin Ștefănescu și Olguța Vasilescu.

Ioan Bălan a spus că la aceste alegeri, candidatul PNL, Klaus Iohannis, se regăsește în cea mai bună formulă, corectă și așteptată de români, fiind votat de peste 3 milioane de români.

El a precizat că președintele Klaus Iohannis a ales să facă o campanie electorală printre oameni  și printre susținători și că s-a întâlnit cu mii și mii de români cu care a discutat și a răspuns la întrebări.

„Din păcate, în ultima perioadă vedem o campanie murdară, mincinoasă, bazată pe fake-news. Eu îi înțeleg pe cei de la PSD că au un candidat extrem de slab despre care nu pot să vorbească”, a spus Bălan.

El a adăugat că PSD, prin cei „doi arhangheli negri, Codrin Ștefănescu și Olguța Vasilescu” face în aceste lucruri care n-ar trebui să existe în politică și se folosesc de suferința unui popor pentru a face campanie electorală candidatului lor.

„Eu cred că toți ar trebui să spunem stop acestui mod de a face campanie și cer public organizației PSD Suceava, președintelui Ioan Stan, să se delimiteze la maxim de această campanie”, a spus Ioan Bălan.

Ion Lungu și Ioan Balan , împreuna la PNL Suceava, in conferința de presa!!

Gepostet von NewsBucovina.ro am Sonntag, 17. November 2019

El a arătat că nu este posibilă într-un stat democratic, într-o campanie prezidențială, ca PSD să vorbească de nazism, despre lagăre de concentrare, despre sârmă ghimpată, despre neamțul care ar vorbi despre gazare și multe altele culminând, zilele acestea, cu români care să poarte și stea galbenă în piept.

„Mi se parte odios, mizerabil, monstruos chiar, să ajungem să facem astfel de campanie”, a spus Bălan.

El a a adăugat că dacă acum cinci ani spuneau că dacă va ajunge Klaus Iohannis președinte că va tăia pensii și salarii și foloseau Poșta Română, acum funcționează acest sistem cu mai mult aplomb și a exemplificat cu situația sesizată în Vrancea unde poștașii sunt puși să spună astfel de lucruri.

Mai mult, Ioan Bălan a mai spus că cei doi, Codrin Ștefănescu și Olguța Vasilescu, transmit că românilor din străinătate li se vor impozita veniturile, că li se vor impozita banii pe care îi trimit în țară.

„Este o măgărie pe care n-ar putea să o accepte un copil de clasa a patra”, a spus Bălan.

Liderul liberal a mai arătat că Olguța Vasilescu vorbește cu nonșalanță despre Ministerul Muncii unde a lăsat vraiște, unde sunt oameni care așteaptă să li aprobe pensia și de zece luni și alte peste 45.000 așteaptă recalcularea.

Ioan Bălan a mai declarat că aceste minciuni peste minciuni sunt livrate de PSD pentru că nu pot să vorbească de candidatul partidului care nu știe cum să justifice obiectele de valoare foarte mare pe care le deține.

„Ce ar putea să spună despre ceasul care azi e cinci mii de euro, iar pe site-uri îl găsim la 20.000. Îi fac și o ofertă, să-l vândă cu 5000 de euro ca să ne dovedească că nu valorează mai mult”, a spus Ioan Bălan. El a arătat că liderul PSD plânge de soarta românilor și a pensionarilor în condițiile în care vine în conferințe de presă „împopoțonată” cu zeci de mii de euro cu diamante, cu pietre prețioase, cu obiecte extraordinar de scumpe și pe care nici nu și le asumă ca valoare.

Totodată, Ioan Bălan a mai identificat o manipulare PSD, cea potrivit căreia românii nu ar mai trebui să vină la vot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale pentru că Klaus Iohannis este deja președinte.

De aceea, liderul liberal a făcut un apel sucevenilor să nu se lase manipulați de PSD și să vină în număr cât mai mare duminica viitoare la alegeri.

„Klaus Iohannis merită să fie votat”, a spus Ioan Bălan care a menționat că acesta este un președinte democrat, un președinte care să ne va reprezenta cu cinste. (T.B.)


Intră acum și în grupul de