Acasă Politica Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, își propune câștigarea alegerilor prezidențiale în...

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, își propune câștigarea alegerilor prezidențiale în al doilea tur de scrutin: Probabil că nu am explicat prea bine realizările Guvernului Dăncilă, dar încercăm acum o schimbare radicală a opiniei cetățeanului


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că nu a fost mulțumit de rezultatul obținut de candidatul PSD Viorica Dăncilă în primul tur al alegerilor prezidențiale, dar că și-a propus câștigarea celui de-al doilea tur de scrutin.

„Noi nu am fost mulțumiți de rezultatul pe care l-am obținut, dar ne propunem ca în turul al doilea să câștigăm alegerile prezidențiale. Așa cum s-a angajat doamna Dăncilă, așa ne-am angajat și noi”, a spus Ioan Stan.



El a arătat că nu și-a propus doar o participare în alegeri, ci câștigarea lor.

„Dacă mergeam ca perdant nici nu mai participam. Aici nu e important să participi, aici e important să câștigi”, a spus senatorul.

Ioan Stan a explicat că pentru câștigarea alegerilor se bazează pe ce a făcut guvernul condus de Viorica Dăncilă și că a constatat, mergând în mijlocul cetățenilor, că sunt foarte multe semnale bune.

„Nu am văzut niciun sondaj care să ne dea perdanți, dar examenul din 24 noiembrie va înfățișa adevărata realitate”, a declarat Stan.

El a spus că dacă Viorica Dăncilă va fi aleasă președinte este posibil să fie depusă o moțiune de cenzură, opoziția având posibilitatea să depună o moțiune de cenzură în fiecare sesiune parlamentară, dar dacă va pierde alegerile va fi depusă cu siguranță o moțiune de cenzură.

Ioan Stan a explicat că a fost în campanie electorală în foarte multe locuri și că a  purtat și discuții de la om la om și că  a constatat că, prezentând realizările Guvernului Dăncilă, oamenii îi spuneau și alte realizări.

„Probabil că nu am comunicat prea bine. Probabil că în localitatea respectivă, edilul, al nostru, nu a explicat de unde au provenit banii. În acest tur doi ne-am pus problema să facem ce nu am făcut în turul întâi”, a spus Stan.

El a arătat că Suceava, cu 256 de proiecte prin PNDL, având și cele mai multe proiecte din țară ale Companiei Naționale de Investiții, a obținut un scor sub așteptări ceea ce i-a pus un semn de întrebare, mai ales că guvernarea Dăncilă a majorat pensiile, salariile, a acordat voucherele de vacanță și alte gratificații.

Ioan Stan spune că lui Klaus Iohannis îi este frică de o dezbatere cu Viorica Dăncilă: „Îl mănâncă la micul dejun”.

Senatorul PSD a mai arătat că este intrigat de scorul obținut de Klaus Iohannis în condițiile în care în campania electorală el a mers prin piețe, a discutat cu foarte mulți oameni și nu a auzit vorbindu-se e Klaus Iohannis.

Întrebat cum își explică faptul că Klaus Iohannis a câștigat primul tur de scrutin în jumătate din localitățile cu primari PSD, senatorul crede că primarii au considerat că electoratul știe ce să voteze.

„Ce s-a întâmplat în primul tur, pune semne de întrebare că poate-poate și-ar fi spus edilul acelei localități că cetățeanul știe ce să voteze și de ce să voteze. Încercăm acum o schimbare radicală a opiniei cetățeanului”, a spus Ioan Stan. (T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version