Senatorul PSD Ioan Stan prevestește apocalipsa dacă se abrogă OUG 114/2018 : Energia electrică și gazele naturale se vor scumpi cu 28-30 la sută și vor declanșa scumpiri în cascadă, sute de proiecte locale prin FDI vor fi anulate


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava Ioan Stan a prevestit că urmează scumpiri în cascadă dacă se abrogă OUG 114/2018 așa cum a anunțat premierul Ludovic Orban, care a spus că dorește desființarea Ordonanței Lăcomiei.

El a arătat că se referă doar la un singur aspect al abrogării OUG 114/2018 și că, având o sursă în ANRE, a spus că gazul natural și energia electrică se vor scumpi cu între 28 și 30 la sută, ceea ce va lovi în plin populația, dar și industria chimică și că, drept consecință, se vor scumpi îngrășămintele și alimentele.

Liderul PSD Suceava a mai spus că va fi o lovitură pentru comunitățile locale și desființarea Fondului de Dezvoltare și Investiții, arătând că sunt deja aprobate și semnate peste 500 de proiecte locale în țară, în județul Suceava fiind accesate astfel de proiecte și de primari PSD, dar și de primari PNL.

Senatorul Ioan Stan și primarul Falticeniului, Catalin Coman, in conferința de presa la PSD Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 11. Dezember 2019

Ioan Stan a mai declarat că declarațiile nefericite ale ministrului de Finanțe, Florin Câțu, privind deficitul bugetar au determinat agențiile de rating să scadă ratingul de țară al României.

El a arătat că a fost votată în Senat o moțiune simplă la adresa ministrului de Finanțe și că acesta ar trebui să-și dea demisia de onoare.

Ioan Stan crede că nicio guvernare post decembristă nu a început atât de prost financiar o guvernare.


Intră acum și în grupul de