Se „cern” apele în PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeţeană Suceava a PNL va da joi seara, primul test intern de când Valică Gorea a fost anunţat ca fiind viitorul preşedinte interimar, fără a avea confirmarea conducerii centrale a partidului însă, şi va trebui să aleagă un nou Birou Permanent Judeţean Interimar în care se vor regăsi, conform precizărilor noului lider, “doar oamenii care doresc să muncească”.

Valică Gorea i-a chemat la sediul din Suceava, cu începere de la ora 17, pe toţi liderii judeţeni care au avut ceva de spus până acum în viaţa PNL Suceava şi care au rămas alături de partid.

Nu vor lipsi de la întâlnire senatorul Tiberiu Prodan şi deputatul George Coroamă, primarii din Siret şi Gura Humorului şi nici candidaţii pentru alegerile generale din colegiile din judeţul Suceava. De asemenea este aşteptată şi prezenţa liderilor de la Suceava, MIhai Aurel Steiciuc şi Angela Zarojanu care cu siguranţă nu vor rata momentul pentru a-şi impune unul sau mai mulţi membri în cadrul BPJI chiar dacă este foarte posibil ca cei din conducerea centrală a PNL să nu accepte varianta de conducere propusă de Gorea.

BPJI Suceava va trebui votat la Bucureşti, în şedinţa ce va avea loc luni, însă, este puţin probabil ca sucevenii să ajungă la o înţelegere în condiţiile în care tabăra lui Alexandru Băişanu (care doreşte preşedinţa şi care se află în concediu în momentul de) va dori să aibă şi ea un cuvînt greu de spus.

O situaţie exactă a membrilor ce vor intra în BPIJ va fi anunţată vineri, de conducerea PNL Suceava, într-o conferinţă de presă.


Intră acum și în grupul de