PSD Suceava începe în forţă pregătirile pentru alegerea lui Mircea Geoană preşedinte al României


Intră acum și în grupul de

Directorul general adjunct al Romsilva, Gheorghe Nechiforel şi deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, au fost aleşi, vineri seara, vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene a PSD Suceava, ei urmând a pregăti, alături de mai mulţi membri marcanţi ai partidului filiala în vederea alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an.

La Conferinţa Judeţeană lărgită a PSD Suceava s-a decis completarea Biroului Permanent Judeţean de conducere cu mai mulţi vicepreşedinţi printre care directorul general al Romsilva, Gheorghe Nechiforel, deputatul Eugen Bejinariu, directorul Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, directorul Casei Judeţene de Pensii, fostul deputat Mirela Adomnicăi, consilierii judeţeni Ioan Corjuc şi Carmen Agoutin, care sunt lideri ai organizaţiilor de tineret, respectiv, femei ai PSD Suceava.

În cadrul Conferinţei judeţene PSD Suceava au fost stabilite mai multe măsuri pentru ca la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, candidatul PSD, Mircea Geoană (preşedintele PSD), să câştige alegerile.

Totodată, preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat că pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale, membrii partidului trebuie să fie solidari şi a anunţat că primarul din comuna Voitinel, Maria Pleşca, care a părăsit PSD şi a candidat independent a revenit în partid.

La rândul său, prim vicepreşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, membru al echipei naţionale tehnice de campanie, a spus că Mircea Geoană are mari şanse să fie viitorul preşedinte al României şi a arătat că este necesară mobilizarea membrilor de partid şi a simpatizanţilor ca, în primul rând, preşedintele PSD să beneficieze de încrederea de care se bucură partidul în rândul populaţiei.

El a spus că Mircea Geoană este omul de care are nevoie România în fruntea ţării, fiind un om inteligent, un bun diplomat, un om de cuvânt şi un om dedicat naţiunii.
„Pe cine credeţi că vor vota românii? Un preşedinte cu cipilică ce face băute cu Gigi Becali sau un diplomat?”, a întrebat Nechifor.

Parlamentarul sucevean a mai subliniat faptul că Mircea Geoană a anunţat că se retrage din CSAT şi s-a ţinut de cuvânt şi nu s-a răzgândit aşa cum a făcut Traian Băsescu când a spus că demisionează în cinci minute. „Mircea Geoană se va întoarce în CSAT peste şase luni de zile când va fi noul preşedinte al României”, a mai spus deputatul sucevean.


Intră acum și în grupul de