Măsuri de refacere a organizaţiilor locale PSD


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a decis adoptarea unor măsuri imediate, cu termene, în organizaţiile locale din cadrul filialei judeţene, a anunţat luni, purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache. Potrivit acestuia, în fiecare organizaţie se va retrage sprijinul politic al consilierilor locali şi judeţeni care nu s-au implicat în campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi vor fi adoptate măsuri de refacere a 18 organizaţii locale, din care în patru s-au schimbat deja conducerile. Totodată, vor fi înlocuiţi şi membrii din secţiile de votare unde au fost constatate „rezultate întrebătoare”, cum ar fi secţii unde EBA a câştigat mai multe voturi decât celelalte partide la un loc.

Iordache a mai precizat că birourile organizaţiilor locale vor adopta „măsuri de dinamizare” a activităţii prin acţiuni ample de primiri de noi membri în partid, dar şi de refacere a evidenţei membrilor de partid cu reactivarea celor care nu au mai fost implicaţi în ultima perioadă în acţiuni de partid. Totodată, în fiecare organizaţie locală din PSD Suceava vor fi înfiinţate organizaţii de tineret, iar unde acestea există, se vor revigora.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a mai arătat că vor fi înfiinţate echipe tehnice de campanie în fiecare organizaţie acestea fiind formate, în special, din aleşii locali.

De asemenea, potrivit lui Iordache organizaţiile PSD din judeţul Suceava vor trebui ca până în data de 1 octombrie să obţină autorizaţii pentru afişajul outdoor al materialelor promoţionale ale partidului.


Intră acum și în grupul de