Primarul Ion Lungu, acuzat că nu recepţionează sugestiile PSD privind repararea străzilor din municipiu


Intră acum și în grupul de

Liderul organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a apreciat luni, într-o conferinţă de presă, că străzile din municipiul Suceava arată ca „uliţele din Afganistan”, după ce acestea au fost sparte fără a se efectua însa nici un fel de reparaţii. El a arătat că după ce a făcut numeroase sesizări, interpelări şi sugestii privind repararea străzilor a constatat că „pragul de audibilitate al primarului Ion Lungu este ridicat, iar frecvenţa cu care emitem noi sugestii nu e aceeaşi cu cea cu care el recepţionează”. Iordache a spus acordul de cooperare PSD-PD-L nu trebuie să se producă în detrimentul locuitorilor municipiului, arătând că în Primăria Suceava modul de lucru nu este lucrativ, ci pompieristic şi „electoral continuu” doar pentru imaginea PD-L.

El a subliniat că doar după presiunile consilierilor PSD s-au refăcut pavajele trotuarelor din municipiu şi că se pare că Ion Lungu aşteaptă o nouă campanie electorală pentru a face ceva în oraş.

Pe de altă parte, primarul Ion Lungu a spus că liderul organizaţiei municipale PSD Suceava nu a auzit că există criză economică. El a mai spus că Primăria derulează un program investiţional major de refacere a infrastructurii subterane şi că nu-şi permite să sape, să acopere cu asfalt ca apoi iar să distrugă drumul. „Cred că domnul consilier Iordache nu a auzit de programul de reabilitare a infrastructurii subterane. După ce vom termina acest program vom trece să refacem şi infrastructura supraterană”, a spus Lungu. El a reamintit că a spus de nenumărate ori că în această perioadă Suceava va fi un şantier.


Intră acum și în grupul de