Opoziţia la liderul „portocaliu” a început să aibă „roşu” în obrăjori


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PD-L Suceava şi al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că în loc să facă lobby pe lângă miniştrii PSD în vederea atragerii de fonduri în judeţ, liderii suceveni ai PSD nu fac altceva decât să-l critice. „Stau la cotitură şi constat că avem opoziţia în casă. E pitoresc pentru presă, dar nu e corect pentru România”, a spus liderul PD-L Suceava.

El a ţinut să arate că PSD Suceava începe să facă opoziţie în acelaşi timp în care îşi numeşte oameni la conducerea unor instituţii deconcentrate. „Constat că începe să învie opoziţia, să capete culoare în obraji”, a afirmat Flutur.

În opinia preşedintelui PD-L, liderii PSD Suceava ar fi trebuit să-i explice ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi, că există probleme cu lucrările hidrotehnice pentru diminuarea efectelor inundaţiilor, menţionând că judeţului Suceava i s-au alocat pentru lucrări de investiţii în acest domeniu doar 3 milioane de lei, în timp ce necesarul este de 40 de milioane de lei. „Cu aceşti bani nu vom putea rezolva problemele în zonele cu pericol de inundaţii”, a explicat Flutur, care a arătat că parlamentarii PSD de Suceava ar fi trebuit să facă demersuri pentru alocarea unor sume mai mari pentru regularizări de cursuri de apă.

Totodată, preşedintele CJ Suceava a arătat că în prezent se derulează în judeţ numeroase proiecte de infrastructură rutieră şi că a pregătit pe Programul Operaţional de Cooperare România-Ucraina Republica Moldova un număr de 20 de proiecte în diverse domenii. Mai mult, el a spus că jumătate din localităţile judeţului vor depune pe măsura 3.2.2. a PNDR proiecte pentru apă-canal, drumuri sau cămine culturale. El a mai subliniat că administraţia judeţeană are în lucru proiecte de dezvoltare a infrastructurii rutiere, programul de gestionare a deşeurilor şi programul judeţean de apă-canal.

Mai mulţi lideri ai PSD Suceava l-au criticat în ultimele zile pe preşedintele PD-L Suceava şi al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, pentru că se ocupă mai mult de imaginea sa decât de problemele judeţului, că toate proiectele promovate până în prezent au fost elaborate în perioada în care conducerea CJ Suceava era deţinută de PSD şi că se află prea mult timp la şedinţele PD-L din Bucureşti.


Intră acum și în grupul de