Cătălin Nechifor, după ce Robert Negoiță a cerut PSD-iștilor ce au făcut posibile ticăloșiile din perioada Liviu Dragnea să facă un pas în spate: Mai e și categoria celor din Pro România care am făcut un pas în față când nimeni nu avea curajul să spună că PSD e condus fix în gard


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, consideră că aleși locali social-democrați precum primarul sectorului 1, Robert Negoiță, este în afara PSD și speră că aceștia vor face un pas spre Pro România.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Cătălin Nechifor, îl felicită pe primarul Robert Negoiță pentru poziția publică de miercuri și nu numai, dar și pentru cele 7 puncte din scrisoarea publică adresată conducerii PSD.

În ceea ce privește ultimul punct din scrisoare, în care consideră necesar „ca toți cei care au contribuit și au făcut posibile aceste ticăloșenii petrecute în ultimii ani să facă un pas în spate”, Nechifor îi transmite lui Negoiță că mai e o categorie, respectiv cei din PRO ROMÂNIA, care au făcut un pas înainte, chiar de mai de demult timp, atunci când puțini erau cei care aveau măcar curajul să spună cu voce tare că modul în care era condus PSD urma să îl ducă fix în gard.

„Prin urmare, întrucât nu cred că voi vedea prea curând asumarea responsabilității la cei care conduc partidul, mai ales în județe și care au decis întotdeauna prin unanimitatea apăsătoare a CEX-urilor cu final cunoscut, cred că drumul politic al lui Robert Negoiță, dar și a altor aleși locali precum el, e unul în afara PSD. Și cum Robert pare să fie sigurul primar de sector în stare să continue mandatul, îmi doresc din toată inima să nu fie contra”, a transmis Cătălin Nechifor.

Robert Negoiță cere PSD să-și prezinte scuze public pentru „pentru modul în care a fost condusă România de către PSD în ultimii ani”, pentru că l-a susținut pe Liviu Dragnea în a treia funcție publică în stat și pentru că a promovat-o pe Viorica Dăncilă premier și candidat la prezidențiale ceea ce a fost in opinia sa „o umilire fără precedent în istoria partidului”. De asemenea, Negoiță cere ca toți cei din PSD „care au contribuit și au făcut posibile aceste ticăloșenii petrecute în ultimii ani să facă un pas în spate”.


Intră acum și în grupul de