Primăria Suceava caută soluții pentru parcarea supraterană de lângă instituție astfel încât să nu afecteze intervențiile autospecialelor de pompieri. Ion Lungu: Eu încă sper să o facem lângă Primărie


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava caută soluții tehnice pentru realizarea parcării supraterane de lângă sediul instituției astfel încât să nu fie afectate intervențiile autospecialelor de pompieri.

„Discutăm, analizăm cu parcarea supraterană de la Primărie. Avem discuții delicate cu cei de la Pompieri, cum vor ieși (autospecialele) și apar discuții să o facem un pic mai încolo”, a spus Ion Lungu în conferința săptămânală de presă.

El a spus că el speră să fie găsite soluțiile tehnice astfel încât parcarea să fie lângă Primărie pentru că există o problemă de mentalitate, iar dacă parcarea va fi construită la distanță de Primărie nu va mai fi folosită.

„Eu încă sper să o facem aici, lângă Primărie. Dacă o muți la 20 de metri de Primărie nu mai vine nimeni să parcheze. Că așa sunt oamenii. Parcarea din centru care am făcut-o pe fonduri europene stă goală. Noi avem o mentalitate în România: dacă nu e la doi metri de tine nu te duci. În Occident, în lumea civilizată, mai mergi și pe jos, mai faci și înconjurul pe sens unic”, a spus primarul.

El a adăugat că deocamdată se studiază toate variantele de proiectare.

„Analizăm. E o problemă legată de autospecialele de la pompieri la care încercăm să găsim o soluție. Parcarea tot o facem, o putem face puțin mai încolo, în zona garajelor, dar am această temere că oamenii, din comoditate, nu vor merge în parcare și vor lăsa mașina pe trotuar la Primărie”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de