Mirela Adomnicăi: În perspectiva viitoarelor alegeri contează ce echipă de conducere va fi aleasă la conducerea PSD. Partidul a avut foarte mult de suferit din cauza ultimilor lideri pe care i-a avut


Intră acum și în grupul de

Fostul prefect de Suceava Mirela Adomnicăi a apreciat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că în perspectiva viitoarelor alegeri este foarte importantă și echipa de conducere a partidului care va fi aleasă la Congresul PSD din luna februarie.

„Contează foarte mult și echipa de conducere la nivel național aleasă în urma Congresului PSD din februarie”, a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că această nouă echipă de conducere este așteptată în special de primarii partidului care doresc să vadă ce semnal va da noua conducere.

„Inclusiv primarii așteaptă să vadă care este următoare echipă de conducere a organizației naționale pentru că acest partid a avut foarte mult de suferit ca urmare a ultimilor lideri pe care i-a avut. Atunci perspectiva și felul în care se așează și candidaturile primarilor țin foarte mult de această matrice care va rezulta dintr-un semnal pe care îl va da noua echipă de conducere a PSD”, a spus Adomnicăi.


Intră acum și în grupul de