Nechifor, în numele Pro România, în Parlament, la dezbaterea eliminării pensiilor speciale: Parlamentarii să renunțe prin act notarial la pensii speciale, iar pentru restul trebuie impozitare riguroasă. Legi s-au mai votat și nu se aplică// VIDEO


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a prezentat, marți, la dezbaterea privind legea prin care se elimină pensiile speciale, propunerea Pro România prin care parlamentarii să renunțe, prin act notarial, la pensiile speciale, iar pentru restul categoriilor să existe o impozitare riguroasă pentru că știe că mai multe legi nu s-au aplicat.

„În urmă cu o lună votam dublarea alocațiilor. Și? S-a întâmplat ceva? Aici am votat și Legea pentru Autostrada Unirii. Și? S-a întâmplat ceva? Tot aici s-a votat și Legea pentru Autostrada Nordului. S-a întâmplat ceva? La fel. Nimic. Vă spun astăzi că astăzi votăm această lege și nu se va întâmpla nimic”, a spus Nechifor.

El a explicat și contextul acestui joc PSD-PNL.

„S-a convocat o sesiune extraordinară în care astăzi PSD elimină pensiile speciale, iar mâine PNL își angajează răspunderea pe două tururi de scrutin la primar și vor trece și una și alta și aștept cum domnul Orban va spune cum Parlamentul blochează activitatea Guvernului, pentru că trec toate ca prin brânză”, a spus Nechifor.

El a spus că propunerea Pro România este ca pentru renunțarea la pensia specială, fiecare parlamentar să dea o declarație notarială prin care renunță la pensia specială.

„E singura metodă prin care noi, parlamentarii, renunțăm la pensiile speciale. Altă soluție nu există. Pro România propune ca pensiile speciale să fie impozitate riguros plecând de la un prag acceptat, discutat și asumat. Restul e vânare de vânt”, a spus Nechifor.


Intră acum și în grupul de