Deputatul Ioan Stan va absenta la viitoarele şedinţe judeţene ale coaliţiei


Intră acum și în grupul de

Parlamentarul social-democrat, Ioan Stan, s-a arătat deranjat de ultimele critici lansate de prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, împotriva partenerilor PSD, şi, în semn de protest, a decis să nu se mai prezinte la nici una din viitoarele şedinţe de coaliţie care se vor organza la nivel de judeţ. ”Având în vedere declaraţiile tendenţioase, neprofesioniste şi jignitoare făcute de un membru al PD-L la adresa colegilor săi de coaliţie membri ai PSD, începând de astăzi nu voi mai participa la nici o şedinţă a coaliţiei la nivel de judeţ. Cu atât mai mult cu cât aceste întâlniri nu s-au soldat cu nici un rezultat concret. Fac aceste afirmaţii cu toată responsabilitatea că acest lucru nu se întâmplă din vina membrilor PSD. Parlamentarii suceveni ai PSD, cât şi factorii de răspundere din cadrul Biroului de Coordonare al partidului vom face tot ce este posibil pentru a-i ajuta pe sucevenii noştri”, a spus Stan.

El a mai subliniat că PSD Suceava a respectat protocolul stabilit de comun acord cu partenerii de la PD-L cu privire la declaraţiile care se fac în mass-media, legate de activitatea membrilor celor două partide sau de modul cum s-au făcut numirile pe funcţii la instituţiile statului.

Democrat-liberalul Orest Onofrei, senator de Suceava, le-a cerut celor patru parlamentari PSD din judeţul Suceava şi cu predilecţie deputatului de Fălticeni Cătălin Nechifor să nu mai pună doar „gura la guvernare, ci şi osul la treabă”. Onofrei a declarat într-o conferinţă de presă că deşi a încercat în mai multe rânduri să le explice celor din PSD că sunt parte din coaliţia de guvernare, aceştia nu au reuşit încă să-şi însuşească atributul de colaborator al PD-L şi au rămas cu cel de „opoziţie la PD-L”. „Noi îi tot chemăm să fie alături de noi, dar se pare că nu pot acest lucru şi poate că acest lucru se datorează păcatelor din cei 12 ani cât PSD a fost la conducerea Consiliului Judeţean Suceava”, a explicat Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de