Duelul declarativ dintre Nechifor (PSD) şi Onofrei (PD-L) continuă


Intră acum și în grupul de

Războiul declaraţiilor dintre PSD şi PD-L, mai exact dintre deputatul social-democrat Cătălin Nechifor şi senatorul democrat-liberal Orest Onofrei a consumat luni un nou episod, cel în care PSD acuză PDL că de la momentul în care „conducerea Consiliului Judeţean a încăput pe mâna PD-L” nu s-a făcut nimic pentru derularea în bune condiţii a proiectului „Utilităţi şi mediu la standarde europene”.

Cătălin Nechifor a spus într-o conferinţă de presă că în ciuda acuzelor aduse de PD-L celor din PSD cu privire la proiect, nici la ora actuală la Câmpulung Moldovenesc nu funcţionează centrala de alimentare cu energie termică a oraşului.

În altă ordine de idei, parlamentarul social-democrat este nemulţumit de faptul că cei din PD-L chiar dacă sunt colegi de coaliţie, „nu suportă sub nici o formă criticile” şi doresc doar „o guvernare lipsită de griji şi de discuţii clare asupra proiectelor care sunt sau vor fi derulate”.

„Eu le propun partenerilor din PD-L să lase politica deoparte şi să vină la discuţii cu priorităţile pentru judeţul Suceava şi acolo unde noi vom putea ajuta cu ceva, cu siguranţă o vom face”, a conchis Nechifor.


Intră acum și în grupul de