Vicepreședintele PMP Marian Andronache: Nu susținem alegerile anticipate, fiind mai importantă stabilitatea țării și punerea în practică a unui program de guvernare care să prioritizeze marile investiții


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PMP Marian Andronache, lider al PMP Suceava și viceprimar al Sucevei, a apreciat că toată gâlceava pusă sub masca dezbaterii pe subiectul eventualelor alegeri anticipate este doar un joc politic la care românii asistă cu neputință și cu dezamăgire

Andronache, care a participat, duminică, la ședința de lucru a Consiliului Executiv Național al PMP de la Parlamentul României, în calitate de vicepreședinte al partidului, a arătat că alegerile anticipate sunt doar un capriciu politic alimentat de orgolii care nu pot fi tolerate.

În urma Consiliului Executiv Național al PMP s-a stabilit că PMP va fi al treilea partid din România, ca număr de aleși locali, după alegerile locale de anul acesta.

El a arătat că Partidul Mișcarea Populară a luat decizia să intre în competiție cu actorii politici existenți peste tot în bătăliile pentru alegerile locale.

„Suntem pregătiți, determinați și hotărâți. Vom avea candidați valoroși în toate municipiile, orașele și comunele din țară și, sigur, din județul Suceava”, a precizat Marian Andronache.

Pe de altă parte, vicepreședintele PMP a arătat că toată această gâlceavă pusă sub masca dezbaterii pe subiectul eventualelor alegeri anticipate este doar un joc politic la care românii asistă cu neputință și cu dezamăgire.

„Dincolo de calculele politice există niște realități. Riscăm să avem un nou an în care nu se va construi niciun km de autostradă în plus, niciun spital nou regional și în care vor fi abandonate multe alte proiecte de interes major pentru cetățeni”, a apreciat Andronache.

Andronache a subliniat că PMP nu se teme de alegerile anticipate,  dar că le consideră doar un capriciu politic alimentat de orgolii pe care nu le poate tolera.

„Nu susținem alegerile anticipate, fiind mai importantă stabilitatea țării și punerea în practică a unui program de guvernare care să prioritizeze marile investiții, atragerea de fonduri ale Uniunii Europene și dezvoltarea țării noastre. PMP susține în continuare organizarea de alegeri locale în două tururi de scrutin, reducerea la 300 a numărului de parlamentari, eliminarea pensiilor speciale, renunțarea la subvenția de la bugetul de stat pentru partidele politice”, a conchis Marian Andronache.


Intră acum și în grupul de