Deputatul Alexandru Băișanu cere ca Spitalul Județean Suceava să nu fie transformat în spital pentru tratarea COVID. El solicită demisiile președintelui CJ Suceava și managerului SJU Suceava//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele Partidului Forța Națională Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a cerut, miercuri, ca Spitalul Județean Suceava să nu fie transformat în spital regional pentru tratarea pacienților cu COVID, dar și demisia președintelui CJ Suceava și managerului SJU Suceava.  

Într-un mesaj video, Băișanu a spus că acum sentimentele din Suceava sunt de frică, groază, semne de întrebare, lipsa unei perspective și a unor soluții pentru criza cu care ne confruntăm.

„Acest moment deosebit ar trebui să ne reseteze sistemul de valori și să gândim profund la lucrurile care s-au petrecut până acum și pe care ar trebui să le schimbăm”, a spus Băișanu care a arătat că dacă se va continua la fel se va ajunge la aceleași rezultate.

El a spus că până acum aprope nimeni nu a plătit pentru nimic în România, indiferent de greșelile pe care le-au făcut.

Băișanu i-a urat sănătate lui Gheorghe Flutur, dar omului politic i-a cerut să demisioneze pentru că banii pe care i-a dat de la CJ Suceava SJU Suceava nu i-a dat pentru lucruri seriose.

El a acuzat CJ Suceava că a trimis armata în război fără echipament, fără armament, la moarte sigură, arătând că personalul medical a intrat în lupta cu acest nou coronavirus fără dezinfectați, mănuși, halate de protecție.

Băișanu spune că este o mare greșeală acceptarea transformării SJU Suceava în spital pentru tratarea pacienților COVID 19.

„Vă spun că e o mare greșeală și sucevenii consideră la fel. Spitalul trebuie dezinfectat, oamenii care sunt sănătoși să vină la muncă, să mai aducem și alți medici care să trateze bolile curente din județul Suceava”, a declarat Băișanu.

El a cerut și managerului Vasile Rîmbu demisia de onoare.


Intră acum și în grupul de