Orest Onofrei dă cu moţiunea în ministrul mediului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

“La începutul sesiunii parlamentare voi propune colegilor o moţiune pe mediu cu titlul – De ce să plătească românul când poate plăti ministrul”. Declaraţia aparţine parlamentarului PDL de Suceava, Orest Onofrei. În cadrul unei conferinţe de presă de duminică, acesta a afirmat că actualul ministru al mediului, Nicolae Nemirschi,este de o incompetenţă crasă şi că din păcate nu s-a putut ridica mai sus de statutul de viceprimar.

„Este un om foarte de treabă, carismatic şi binevoitor dar pur şi simplu nu se pricepe şi trebuie să-i sugerăm să se retragă la Constanţa în funcţia pe care a avut-o la domnul Mazăre”. Ideea moţiunii simple vine pe fondul riscului ca România să fie sancţionată de Uniunea Europeană pentru neîndeplinirea promisiunilor făcute de ţara noastră pe probleme de mediu.

Orest Onofrei a amintit aici de marile eşecuri ale programului casa verde şi programul marea debarasare pe lângă nerezolvarea problemei înfiinţării gropilor ecologice unde în loc să ajute administraţiile publice locale pentru realizarea lor mai mult încurcă derularea proiectelor.


Intră acum și în grupul de