Senatorul PNL Daniel Cadariu speră ca președintele Gheorghe Flutur să se însănătoșească în cel mai scurt timp pentru că este nevoie de energia și puterea de organizare a acestuia în această perioadă de criză//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Senatorul PNL Daniel Cadariu a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că își dorește ca președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, să se însănătoșească cât mai repede și să se implice în gestionarea crizei generată de pandemia cu noul coronavirus.

„Este internat, este în SJU Suceava, sper să finalizeze tratamentul. E conectat la tot ce se întâmplă. Știu că nu e tocmai comod când stai într-o cameră să găsești soluții. Știu că este absolut implicat și îi urez sănătate și îl aștept în perioada următoare”, a spus Cadariu.

El a subliniat că este nevoie de energia și puterea de organizare a lui Gheorghe Flutur în această perioadă.

„Știți foarte bine puterea dumnealui de organizare, de implicare în tot ceea ce reprezintă situații deosebite”, a spus Cadariu.

El a reamintit perioadele în care au fost inundații în anii 2008 și 2010 și modalitatea în care s-au găsit soluțiile la vremea respectivă.

„Și atunci am fost descoperiți în județul Suceava”, a spus Cadariu.

El a mai declarat că acum e nevoie de energiile tuturor.

„Trebuie să găsim soluții, noi, cu toții. Văd că tot mai multă lume e implicată”, a spus Cadariu care a arătat că solidaritatea pe care a constatat-o îi dă încredere că se va putea trece și peste această criză majoră.

Senatorul Daniel Cadariu a subliniat că nu este momentul pentru răfuieli politice.

El a spus că acum e nevoie de soluții și de implicarea tuturor în depășirea crizei.


Intră acum și în grupul de