Mîrza, victimă în războiul declarativ cu senatorul Orest Onofrei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele social-democraţilor suceveni, senatorul Gavril Mîrza, se consideră victimă în războiul declaraţiilor dintre el şi senatorul democrat-liberal, Orest Onofrei.

Gavril Mîrza a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de vineri că toate declaraţiile pe care colegii din Parlament le fac sunt împotriva lui cu adresă directă. Mai mult, el a ţinut să spună că până acum îl considera pe Orest Onofrei o persoană cu coloană vertebrală ce nu poate fi îndoită de nici un şef, dar care se pare că „se apleacă în faţa ordinelor pe care le dau şefii de partid”.

„Declaraţiile pe care colegul din Parlament le-a făcut m-au surprins şi cred că în momentul în care a vorbit a fost cuprins de amnezie. A vorbit despre Călineşti că a avut grad de ocupaţie 100% este adevărat, dar şi pentru simplul fapt că Orest Onofrei era un client permanent”, a conchis Gavril Mîrza.

El a ţinut să răspundă astfel la acuzele aduse la finele săptămânii trecute de parlamentarul democrat-liberal de Suceava, Orest Onofrei, prin care îl acuza pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean că de când a pierdut fotoliul de conducere a Administraţiei Locale a pierdut şi legătura cu ceea ce se întâmplă prin judeţ.


Intră acum și în grupul de