Orest Onofrei riscă să devină cel mai antipatic dintre senatori


Intră acum și în grupul de

Secretarul Senatului României, senatorul PD-L de Suceava Orest Onofrei, a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă că va oferi la începutul sesiunii parlamentare fiecărui senator câte un formular în care aceştia, pe propria lor răspundere, vor trebui să semneze dacă sunt dispuşi să renunţe la 20% din indemnizaţia de parlamentar pe care o încasează lunar.

Orest Onofrei a spus că după modelul membrilor Guvernului şi parlamentarii român ar trebui să renunţe benevol la 20 de procente din indemnizaţie, lucru care-l va face pe Onofrei unul dintre cei mai antipatici senatori. „Voi distribui senatorilor un formular prin care cine doreşte poate să semneze pentru renunţarea la 20 la sută din indemnizaţie” a explicat Orest Onofrei, care a adăugat la final că această diminuare a indemnizaţiei nu va fi de natură a afecta ulterior drepturile de asigurări sociale ale parlamentarilor români.

El a mai spus că fondurile astfel economisite rămân la bugetul de stat şi vor putea fi folosite pentru o serie de investiţii, extrem de vitale în această perioadă de criză economică.


Intră acum și în grupul de