Stan îi dă replica lui Onofrei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Fălticeni, Ioan Stan, a ţinut să replice la afirmaţiile făcute de senatorul PD-L Orest Onofrei prin care acesta dădea de înţeles zilele trecute că cei din PNL ar fi „mai apropiaţi” de PD-L decât sunt în momentul de faţă social-democraţii şi spunea chiar că nu exclude o posibilă viitoare alianţă cu PNL.

Parlamentarul de Fălticeni l-a acuzat pe Onofrei că uită prea repede timpul pe care PD l-a petrecut alături de PNL. „Mă uimeşte cât de repede i-a luat amnezia pe cei din PD-L şi au uitat că în 2004 cei pe care acuma îi consideră apropiaţi au fost în alianţă şi au pus bazele actualului dezastru economic din România”, a explicat Ioan Stan. Deputatul sucevean este de părere că „apropierea” dintre PD-L şi PNL a fost atât de puternică încât în noiembrie 2006 PD „a primit un picior undeva, a fost tras în depou şi trimis să îşi lingă rănile în opoziţie”.

Stan este de părere că termenii de „apropiat de PD-L” şi „străin de PD-L” nu sunt foarte bine folosiţi de democrat-liberalul Orest Onofrei, în sensul că senatorul ar trebui să priceapă că „străinii de PD-L sunt transfugii de la PNL care au trădat odată şi vor trăda de acum încolo ori de cîte ori vor avea ocazia. Şi ar mai trebui să ştie Orest Onofrei că aceşti transfugi sunt cei care au asigurat atmosfera vicioasă din actuala coaliţie de guvernare”.


Intră acum și în grupul de