PSD ţine cu dinţii de Ministerul de Interne (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PSD nu este dispus să facă nici un fel de „troc” cu PD-L în privinţa ministerelor pe care membrii celor două partide le au în portofoliu în momentul de faţă. Cu atât mai mult în ce priveşte Ministerul Administraţiei şi Internelor, pe care, surse din PD-L susţin că premierul Emil Boc şi l-ar dori pe perioada în care vor avea loc alegerile pentru preşedintele României.

Deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că partidul său nu este dispus la concesii şi că nu înţelege de ce democrat-liberalii ar avea nevoie de acest minister, atâta timp cât s-a descurcat foarte bine şi fără el cât timp au avut loc alegerile, fie la nivel local sau general. „Nu văd de ce au nevoie cei de la PD-L de şefia la MAI? Din câte am trăit eu până acum, în campaniile electorale, cei din PD-L au făcut tot felul de jocuri şi au fraudat alegerile şi fără a deţine şefia MAI!”, a spus, destul de intrigat, parlamentarul sucevean.

Totodată, el le-a transmis celor din PD-L să nu încerce manevrele obişnuite de intimidare a social-democraţilor şi nici de „ispitire” a liderilor PSD. „Traian Băsescu şi copii lui din PD-L nu au decât să ne scoată de la guvernare dacă vor MAI, altfel noi nu plecăm”, a transmis ferm Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de