Constantin Gheorghe revine în Senatul României

Suceveanul Constantin Gheorghe este de luni seară secretar general adjunct al Senatului României, funcţie administrativă în cadrul acestei camere a Parlamentului României. Constantin Gheorghe, care a fost senator în perioada 2000-2004 din partea Uniunii PSD + PUR a reuşit în cele din urmă să ocupe funcţia menţionată după ce plenul Senatului a votat pentru acest lucru.

Destinul politic al fostului senator, care a condus pentru câţiva ani organizaţia judeţeană a PUR (Partidul Conservator apoi) a fost destul de sinuos, în sensul că a plecat din PD pentru a se întoarce în cele din urmă în PD-L după ce a refuzat cu puţină vreme înainte să semneze pentru suspendarea preşedintelui TRaian Băsescu.

Fostul senator a fost consilier judeţean, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi apoi senator, fiind lider de grup parlamentar o perioadă de timp.
După alegerile din toamna anului 2008 Constantin Gheorghe a devenit şeful Oficiului Naţional de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) pentru ca luni, Biroul Permanent al Senatului să îl propună spre votare drept secretar general-adjunct. Propunerea a venit din partea grupului parlamentar al PDL.

loading...