Constantin Gheorghe revine în Senatul României


Intră acum și în grupul de

Suceveanul Constantin Gheorghe este de luni seară secretar general adjunct al Senatului României, funcţie administrativă în cadrul acestei camere a Parlamentului României. Constantin Gheorghe, care a fost senator în perioada 2000-2004 din partea Uniunii PSD + PUR a reuşit în cele din urmă să ocupe funcţia menţionată după ce plenul Senatului a votat pentru acest lucru.

Destinul politic al fostului senator, care a condus pentru câţiva ani organizaţia judeţeană a PUR (Partidul Conservator apoi) a fost destul de sinuos, în sensul că a plecat din PD pentru a se întoarce în cele din urmă în PD-L după ce a refuzat cu puţină vreme înainte să semneze pentru suspendarea preşedintelui TRaian Băsescu.

Fostul senator a fost consilier judeţean, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi apoi senator, fiind lider de grup parlamentar o perioadă de timp.
După alegerile din toamna anului 2008 Constantin Gheorghe a devenit şeful Oficiului Naţional de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) pentru ca luni, Biroul Permanent al Senatului să îl propună spre votare drept secretar general-adjunct. Propunerea a venit din partea grupului parlamentar al PDL.


Intră acum și în grupul de