Gheorghe Flutur reclamă „scrisori otrăvite” în judeţ formulate de APIA (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care este şi liderul judeţean al PD-L, a reclamat marţi faptul că Agenţia de Plăţi şi Interveţii în Agricultură (APIA) Suceava distribuie în judeţ materiale „calomnioase” la adresa preşedintelui României Traian Băsescu.


Flutur a spus într-o conferinţă de presă că a intrat în posesia unor documente, pe care de altfel le-a şi arătat în faţa reprezentanţilor mass-media, fără însă a le şi da spre analiză, prin care susţine că preşedintele ar fi calomniat. Informaţiile lansate de preşedintele CJ şi al PD-L nu pot fi probate deocamdată, însă Gheorghe Flutur a spus că „atrage serios atenţia” factorilor în drept să ia act de cele ce se petrec la APIA.

„Această instituţie ştiam că are o cu totul altă menire în judeţul Suceava. Are rolul de a face plăţi şi nu de a împărţi în judeţ documente calomnioase la adrese lui Traian Băsescu”, a spus Flutur, care a adăugat în final că va pune în discuţia coaliţiei situaţia de la Suceava şi îl va sesiza şi pe ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, despre acest caz.

Din datele prezentate de şeful executivului judeţean, scrisoarea de la APIA ar fi fost trimisă primarilor PSD din judeţ cu scopul de a fi multiplicată şi răspândită în teritoriu.

Pe de altă parte, directorul APIA Suceava, Ionel Morariu, a negat marţi acuzele aduse. El a spus că a instruit toţi cei 149 de angajaţi ai APIA Suceava să nu se implice în lupta politică, iar acuzele aduse de Gheorghe Flutur nu sunt adevărate.
„Cred că domnul Gheorghe Flutur are o problemă personală cu mine pentru că atunci când a fost ministrul Agriculturii m-a destituit de la ADS Suceava”, a mai spus Morariu.


Intră acum și în grupul de