Gavril Mîrza îl ia peste picior pe Traian Băsescu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean al PSD Suceava, senatorul de Fălticeni, Gavril Mîrza, a declarat, vineri, că susţinerea de care se mai bucură Traian Băsescu este „evidentă”, după ce locul organizaţiilor neguvernamentale care îl susţineau în 2004 pe actualul preşedinte a fost luat de interlopi de genul Bercea Mondialu sau Doru Măgaru.

Gavril Mîrza a spus într-o conferinţă de presă că în ultima perioadă se constată probleme cu care se confruntă Traian Băsescu, arătând că joi acesta „a luat o lecţie de democraţie” de la reprezentanţii justiţiei. El a mai spus că Traian Băsescu este disperat că din tot ceea ce a promis nu are nici o realizare majoră şi că singurul lucru pe care l-a făcut a fost vrajba. „Axa Washington-Londra-Bucureşti s-a dus naibii, axa mică, Bucureşti-Kiev-Chişinău a dispărut, iar Traian Băsescu este izolat pe plan extern.

În plan intern suntem în fierbere”, a mai spus Gavril Mîrza. El a reamintit că în urmă cu cinci ani, când a candidat pentru funcţia de preşedinte al României, Traian Băsescu era susţinut de organizaţii neguvernamentale, de societatea civilă. „Acum susţinerea e evidentă. Actorii s-au schimbat. În locul ONG-urilor sunt Bercea Mondial sau Doru Măgaru şi se prind în aceeaşi horă”, a spus liderul PSD Suceava.

El a arătat că acum, de la Iaşi, în locul Alinei Mungiu, Traian Băsescu este susţinut de Constantin Simirad. Preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria Băsescu, au participat, marţi, la Festivalul romilor de la Costeşti. Băsescu a asistat la un spectacol de dansuri şi muzică ţigănească, fiind luat la un moment dat de câţiva tineri şi dus pe scenă, unde a dansat alături de ei.


Intră acum și în grupul de