Nechifor a pus verdictul – EXCLUS PD-L (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeţeană a PSD Suceava a anunţat că doreşte să încheie înţelegeri cu celelalte partide din judeţ, mai puţin PD-L, pentru ca în ziua votului la alegerile prezidenţiale să fie depistate fraudele electorale. Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat într-o conferinţă de presă că ziua votului este foarte importantă şi că nu este convins că PDL nu va recurge la aceleaşi tehnici de fraudare a votului ca şi la celelalte alegeri.

„Cer celorlalte partide, mai puţin PDL, să facem front comun la alegeri, să avem ochii larg deschişi în ziua votului pentru a nu mai avea fraudă electorală dovedită, metodă practicată de PDL”, a mai spus Cătălin Nechifor.

La rândul său, preşedintele orgnanizaţiei judeţene Suceava a PSD, senatorul de Fălticeni Gavril Mîrza, a declarat că preşedintele României, Traian Băsescu va putea fi reales preşedinte doar dacă se va înregistra „o fraudă majoră” în alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. „Vom lua toate măsurile ca ceea ce s-a petrecut la Preuteşti şi în alte localităţi la alegerile europarlamentare să nu se mai repete”, a mai spus senatorul Mîrza.

Reamintim că temerile celor din PSD nu sunt nejustificate în sensul că la alegerile europarlamentare la o secţie din comuna Preuteşti, au fost găsite în urnă cu 228 de buletine de vot mai multe decât numărul de votanţi. În urma verificărilor a reieşit că la secţia de votare nr. 421 din Preuteşti au votat 515 persoane, din care 476 de persoane înscrise pe listele permanente şi alte 39 pe liste suplimentare. La numărătoare, însă, au fost găsite 743 de buletine de vot, cu 228 de buletine de vot în plus fără ca cineva săp fie sancţionat sau ca Parchetul să se autiosesizeze cu privire la această situaţie absolut bizară.

Nici PDL şi nici PSD nu au mai insistat însă pe subiectul Preuteşti după ce la nivel central cele două partide şi-au dat mână şi au fosmat coaliţie de guvernare.


Intră acum și în grupul de