Proiect ambițios pentru Bucovina anunțat de deputatul Alexandru Băișanu: În zece ani poate fi ”Elveția României”


Intră acum și în grupul de

Alexandru Băișanu, deputatul umanist de Suceava, spune că are un proiect de anvergură pentru regiunea Bucovinei, care o va transforma în ”Elveția României”

”Sunt cuvinte mari, dar le voi spune. Am pentru Bucovina un proiect major, care o poate transforma, în zece ani, în Elveția României”, afirmă Alexandru Băișanu, care recent s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

Deputatul a explicat că proiectul conține propuneri care acoperă inclusiv sursele de finanțare și cum vor fi ultilizați banii.

”Este un proiect care odată pus pe masă va arăta de unde vin banii, unde se duc banii, de ce trebuie dezvoltate anumite obiective”, a transmis deputatul.

Direcțiile de dezvoltare economică vor fi făcute în baza nevoilor și posibilităților fiecărei localități, ținând cont de particularitățile fiecăreia, a mai spus Alexandru Băișanu.

”Aceste lucruri vor fi făcute pe baza unor anchete sociologice, care vor arăta care sunt nevoile fiecărei localități din județul Suceava, care e capacitatea fiecărei localități de a dezvolta o anumită platformă economică. Dacă punem în balanță o comună din sudul județului, de la câmpie, cu una din nord, de la munte, vom vedea că fiecare dintre ele are caracteristici diferite și se va dezvolta economic total diferit”, a conchis deputatul umanist.


Intră acum și în grupul de