Ioan Balan trage de urechi structurile MAI din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a apreciat duminică faptul că dezinformările sunt la ordinea zilei în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) şi a atras atenţia lucrătorilor din acest minister că nu au voie să facă politică, iar dacă o fac sunt în afara legii şi în curând riscă să ajungă şi „în afara sistemului”.

Ioan Bălan, a declarat într-o conferinţă de presă, că „dezinformările sunt la ordinea zilei în MAI”, făcând referire la declaraţiile ministrului de Interne, Dan Nica, ce a afirmat că are informaţii că nu mai pot fi închiriate autocare la alegerile prezidenţiale. Deputatul PD-L de Suceava a mai arătat că prin dezinformări se încearcă influenţarea opiniei publice şi a adăugat că are informaţii că lucrurile merg mai departe cu transmiterea de dezinformări prin structuri judeţene ale acestui minister.

El a atras atenţia că MAI nu face politică şi nici nu trebuie să facă politică prin structurile sale, la orice nivel ar fi acestea. Deputatul PD-L a avertizat că lucrătorii din MAI care fac politică se află în afara legii şi că „în curând se vor afla şi în afara sistemului”. El a declarat că a discutat cu mai mulţi transportatori de persoane din judeţ care i-au spus că nu este adevărat că nu au libere pentru închiriat autobuze sau microbuze în zilele în care se vor organiza alegeri.

„Dacă cei de la PSD doresc să închirieze autobuze cu ocazia alegerilor, pot să mă caute şi le fac legătura cu transportatori care au libere mijloace de transport în comun”, a mai spus deputatul PD-L. Ministrul de Interne, Dan Nica, a afirmat vineri, la Craiova, că deţine informaţii conform cărora nu mai există niciun autocar liber de închiriat în 22 noiembrie şi 6 decembrie, apreciind că românii se pregătesc fie pentru turism la mănăstiri, fie „cineva s-a hotărât să organizeze turism electoral”


Intră acum și în grupul de