Flutur sustine ca votul de marti al consilierilor PSD confirma ca alianta PD-L-PSD este nefunctionala


Intră acum și în grupul de

Şeful deliberativului judeţean, Gheorghe Flutur, şi-a exprimat marţi nemulţumirea faţă de atitudinea consilierilor judeţeni PSD care, deşi nu aveau argumente, au votat împotriva unui proiect de hotărâre privind obţinerea de fonduri din vânzarea unor terenuri ale CJ. „Este confirmarea că nu funcţionează nici o coaliţie. Nu au avut nici un argument la propunerea de vânzare a spaţiilor”, a spus Flutur. El a arătat că intenţiona să finanţeze cu fonduri obţinute din aceste vânzări refacerea punţii de la Grăniceşti-Gura Solcii, care a fost distrusă de inundaţii, dar şi continuarea lucrărilor la podul peste râul Siret de la Talpa, proiect iniţiat de fostul lider social-democrat Octav Cozmâncă şi susţinut de fosta conducere PSD a CJ Suceava.

În proiectul de hotărâre, se prevede începerea licitaţiei publice pentru vânzarea a cinci terenuri şi clădiri pentru a se constitui ca surse de venit astfel încât să poată fi realizate cât mai multe investiţii şi obiective de interes public judeţean.

Astfel, se propune vânzarea unui teren în suprafaţă de 6.654 mp situat în municipiul Suceava în zona „Cabana Adâncata”, construcţii de depozitare şi teren în suprafaţă de 7.600 mp situate în municipiul Fălticeni, construcţii de depozitare şi teren în suprafaţă de 1.374 mp situate în municipiul Gura Humorului, construcţii de depozitare şi teren în suprafaţă de 302 mp situate în municipiul Câmpulung Moldovenesc, şi construcţii de depozitare şi teren în suprafaţă de 133 mp situate în municipiul Vatra Dornei.

Consilierii judeţeni PSD au votat împotrivă, iar cei ai PNL s-au abţinut, iar proiectul iniţiat de conducerea PD-L a CJ Suceava a fost respins întrucât era necesară o majoritate de două treimi.

În cadrul şedinţei de marţi a CJ Suceava, consilierii judeţeni PSD au votat împotrivă la mai multe proiecte de hotărâre iniţiate de conducerea PD-L a instituţiei, care au fost adoptate întrucât s-a obţinut majoritatea simplă.


Intră acum și în grupul de