Sefii de deconcentrate din judet numiti de PSD demisioneaza


Intră acum și în grupul de

Şefii de instituţii descentralizate din judeţ, numiţi de PSD, în număr de 17, îşi vor prezenta demisiile din funcţie, a anunţat joi, purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache. „Toţi conducătorii de instituţii descentralizate din organizaţie numiţi pe criterii politice îşi dau demisia. În Suceava nu e nimeni care să se cramponeze de putere”, a declarat Iordache, care a subliniat că PSD nu mai vrea să continue jocurile murdare ale lui Traian Băsescu.

„Suntem convinşi că Traian Băsescu şi PD-L vor desfăşura o campanie electorală murdară ce a debutat prin demiterea ministrului Dan Nica. Este o demitere făcută din dorinţa de a avea controlul MAI care organizează alegerile”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, care a evidenţiat că prin numirea şefului de campanie al lui Traian Băsescu la conducerea MAI se creează condiţiile pentru fraudarea alegerilor.

Iordache a arătat că s-a adeverit scenariul pe care l-a anunţat în urmă cu două luni când spunea că Laboratoarele electorale de la Cotroceni lucrează la scoaterea PSD de la guvernare.

El a menţionat că în aceste condiţii, PSD va prezenta la Congresul extraordinar de joi şi programul partidului pentru România. „Dorim să reconstruim România, să reaşezăm România între ţările normale din UE, să reinstaurăm democraţia într-o ţară în care domneşte haosul”, a mai spus Virginel Iordache.


Intră acum și în grupul de