PNL: „Prodan a ales calea ciobanului suparat pe sat!”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Ştefan Băişanu, a declarat, luni, că senatorul Tiberiu Prodan, care a părăsit PNL pentru a trece în tabăra celor de la PD-L, a ales în realitate „calea ciobanului supărat pe sat” şi a ţinut să remarce că în felul acesta senatorul a plecat la un baci care foloseşte oile la scris diferite cuvinte pe dealuri, făcând referire directă la scandalul provocat de Gheorghe Flutur când la „Hora Bucovinei” a scris Bucovina cu oi, pe dealurile din Frasin.

Ştefan Băişanu a declarat că decizia lui Prodan de a se înscrie în PDL este decizia care pune punct carierei politicea senatorului rivalizând cu testamentul său politic. „El a ales calea ciobanului supărat pe sat şi a plecat acolo unde are un baci mult mai înstărit cu oi multe care sunt însă folosite pentru a se scrie cuvinte pe dealuri”, a spus ironic liderul PNL Suceava.

El a mai spus că Prodan a făcut acest pas în cel mai prost moment posibil şi că această decizie înseamnă şi sfârşitul carierei sale politice. „Am avut alegeri în PNL Suceava în urmă cu o lună, iar domnia sa a susţinut un candidat, primarul din Dumbrăveni, şi nu a dorit să candideze el. Fiind senator pe zona Rădăuţi-Siret, a avut o deziluzie când delegaţii din zona lui nu au votat cum le-a solicitat. El a pierdut controlul organizaţiilor din zona sa şi s-a simţit în afara partidului”, a ţinut să explice Băişanu.


Intră acum și în grupul de