Angela Zarojanu, la un pas de a ajunge din nou subprefect al judetului


Intră acum și în grupul de

Cel de al doilea subprefect al judeţului Suceava ar putea fi nimeni alta decât fostul viceprimar şi fost subprefect PNL, Angela Zarojanu. Surse demne de încredere ne-au declarat, sub protecţia anonimatului, că fotoliul Angelei Zarojanu a fost negociat de cei din PD-L “la pachet” cu trecerea senatorului Tiberiu Prodan în rândul democrat-liberalilor.

Deşi Zarojanu a spus luni că va părăsi fotoliul de consilier al senatorului ex-PNL însă nu a spus excat ce anume va face în continuare. Aceleaşi surse susţin că discuţiile cu privire la revenirea lui Zarojanu în Palatul Administrativ au fost duse de mai multă vreme, însă acesta a refuzat să meargă la concursul pentru ocuparea celor două fotolii de subprefecţi, lăsând să pară că nu ar mai fi interesată de funcţie.

Dacă în cele din urmă Zarojanu va face pasul în Prefectură va fi la dispoziţia senatorului Prodan care “s-a vândut” deja lui Gheorghe Flutur, în felul acesta fiind asigurată, indirect, trecerea taberei din care face parte fostul viceprimar al Sucevei alături de PD-L.

Oficial PD-L nu recunoaşte că ar fi existat vreo discuţie cu Angela Zarojanu, însă surse din partid au spus că lucrurile ar fi deja “bătute în cuie” în proporţie de peste 85 % şi că doar un accident de traseu ar putea-o împiedica pe Angela Zarojanu să redevină subprefect al judeţului, cum a fost în ultimele luni ale anului 2008. De altfel, membra PNL a făcut toate cursurile necesare deţinerii funcţiei în cauză şi va putea fi colegă cu Ionuţ Creţuleac, un apropiat din Gura Humorului a lui Gheorghe Flutur, propus deja pentru primul fotoliu de subprefect al judeţului.


Intră acum și în grupul de