Nechifor: Premierul Emil Boc se joaca de-a asumarea raspunderii


Intră acum și în grupul de

Joaca de-a asumarea răspunderii pare să fie preocuparea din ultima perioadă a premierului Emil Boc, este de părere prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care a constatat că „pohta” domniei sale a crescut mai ales acum când gestionează şi portofoliul Educaţiei. „Cred că primul ministru pregăteşte, de fapt, în secret, asumarea răspunderii în Parlament pentru un nou mandat al preşedintelui Traian Băsescu, singura metodă, în afară de fraudarea masivă a alegerilor, de a-i asigura şefului său şederea la Cotroceni după 6 decembrie”, a spus Nechifor. El consideră că în concordanţă cu ultimele măsuri în vederea reducerii cheltuielilor publice, Emil Boc se va întreba “la ce bun ar mai fi scrutinul prezidenţial?”

Parlamentarul social-democrat crede că în logica actualului guvern prin renunţarea la alegerile prezidenţiale s-ar putea economisi bani preţioşi, aşa cum îşi doreşte şi prin noile propuneri ale guvernului „Boc second hand” de reducere a pensiilor celor mai săraci români, pensii pe care partea de guvernare social democrată a reuşit, cu greu, să le mărească. „Aceste propuneri sunt pregătite de miniştrii Pogea de la Finanţe şi de la Muncă, urmează majorarea TVA la 25% şi pensionarea femeilor la 65 de ani, ambele din ciclul: Să trăieşti bine, criza-i pentru tine!”, a mai spus liderul PSD Suceava.

Guvernul a decis să îşi angajeze răspunderea în Parlament pentru legea pensiilor, a anunţat premierul Emil Boc. Proiectul de lege a fost aprobat de Guvern.


Intră acum și în grupul de