Baisanu sustine ca exclusii din PNL se aflau deja sub comanda lui Flutur (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat, joi, că organizaţia municipală PNL Suceava funcţiona „cu frâna trasă”, activitatea persoanelor excluse din partid fiind controlată de Gheorghe Flutur. „Mâna pe frână era a lui Gheorghe Flutur”, a spus Băişanu, apreciind că liderul PD-L este atât de orbit de a distruge PNL Suceava încât îşi aduce lângă el pe foştii lui duşmani din acest partid.

„Gheorghe Flutur nu are oameni buni în administraţie şi se foloseşte de cei mai slabi oameni din PNL”, a afirmat Băişanu. El a mai declarat că membrii liberali care au fost excluşi îşi negociază întreaga evoluţie politică în funcţie de interesele proprii.

Şefa de cabinet a senatorului Tiberiu Prodan, care a trecut luni de la PNL la PDL, Angela Zarojanu, membru al BPJ al PNL Suceava, a fost exclusă, miercuri din PNL după ce Guvernul a decis numirea ei în funcţia de subprefect de Suceava.

În locul ei va intra în BPJ al PNL Suceava Florin Boeru, membru fondator al PNL şi fost subprefect de Suceava în guvernarea 1996-2000.

Totodată, au fost excluşi din PNL şi preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc şi încă cinci membri din conducerea organizaţiei pe motiv că nu s-au implicat în activitatea politică şi că au negociat cu PD-L.


Intră acum și în grupul de