Gheorghe Flutur: „Pana pe 6 decembrie toata Moldova va fi portocalie”


Intră acum și în grupul de

Şeful campaniei naţionale a PD-L pentru alegerile prezidenţiale, Gheorghe Flutur, a anunţat miercuri că Traian Băsescu a luat startul pentru victoria în alegerile prezidenţiale, având susţinerea totală a Partidului Democrat-Liberal. „PD-L îl susţine total pe Traian Băsescu, va face campanie pentru Traian Băsescu şi va câştiga alegerile cu Traian Băsescu”, a subliniat Flutur, care a precizat că Traian Băsescu câştigă detaşat primul tur al alegerilor prezidenţiale şi va câştiga detaşat şi turul al doilea unde îl va învinge pe Mircea Geoană. „E logic: românii ţin la preşedintele lor, în timp ce cu Mircea Geoană ţin în principal Hrebenciuc şi Vanghelie”, a spus vicepreşedintele PD-L.

Flutur susţine că odată cu depunerea candidaturii lui Traian Băsescu pentru alegerile prezidenţiale se declanşează a doua revoluţie portocalie în Moldova. „Azi declanşăm a doua revoluţie portocalie în Moldova. Prima a început în 2004, iar rezultatul e că acum jumătatea de nord a Moldovei e portocalie”, a declarat liderul democrat-liberal.

Totodată, el a făcut un apel către suceveni să sprijine candidatura lui Traian Băsescu. „Le cer sucevenilor să vină alături de Traian Băsescu şi de Partidul Democrat Liberal şi îi asigur că Traian Băsescu reprezintă drumul drept pentru România. Le reamintesc sucevenilor că am fost desemnat şeful campaniei naţionale a PD-L pentru alegerile prezidenţiale, ceea ce cred că are o semnificaţie politică şi pentru judeţul nostru. Spun de aceea că victoria lui Traian Băsescu va fi victoria întregii Suceve”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de