Nechifor: Șoseaua de centură a Sucevei are circulația restricționată la o singură bandă în zona cu risc de scufundare. Am spus de mai multe ori că traseul a fost ales greșit, dar PNL și PSD au tratat situația politic și electoral


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele național al Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că ceea ce a semnalat de mai multe ori public privind alegerea greșită a traseului șoselei de centură a municipiului Suceava printr-o zonă unde terenul nu este conform se confirmă și acum când circulația este restricționată la o singură bandă în zona cu risc de scufundare.

„Am spus de foarte multe ori public că la centura Sucevei sunt probleme cauzate de proasta alegere a traseului prin zona Hagicadar, unde terenul nu este conform, practic se scufundă, iar dovada cea mai elocventă este că nimeni n-a construit vreodată nimic acolo”, a spus Nechifor.

El a arătat că în 2015, când era președintele Consiliului Județean Suceava a dat în folosință jumatate din centura, respectiv traseul de la drumul Siretului la giratoriul cu drumul Humorului, iar structura rutieră se prezintă bine și astăzi.

„Nu același lucru îl putem spune despre restul centurii până la Stația de înaltă tensiune, acolo unde în urmă cu vreo 10 luni se băteau cu caramida în piept și Gheorghe Flutur dar și pesediștii care și-au adus chiar și ministrul Transporturilor la așa zisa inaugurare”, a adăugat deputatul.

El a subliniat că și acum receptia nu e finalizată, iar banii nu s-au plătit și că toți au aflat că se execută și acum lucrări de consolidare în zona viaductelor și  că circulația e restricționată la o singură bandă în zona cu risc de scufundare a șoselei.

„Eu v-am zis deschis, n-ați vrut să luați în calcul problemele, ați tratat doar politic și electoral, iar întrebarea este: Totuși, cine plătește? Sau se merge pe principiul că „cine nu-i gata îl iau cu lopata”! Aici domnul Flutur trebuie să răspundă, alaturi de guvernul său. Sper să aibă timp într-o pauză în care lucrează la autostrăzi”, a conchis Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de