Intalnire de grad zero la Falticeni intre Mircea Geoana si Gheorghe Flutur (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Mircea Geoană a fost huiduit copios, duminică dimineaţă, în piaţa centrală din Fălticeni, în timp ce participa la ediţia a VII-a a Tîrgâului Mărului. În piaţă pe lângă simpatizanţi PSD, care ştiau că Geoană va fi prezent în zonă, se aflau şi susţinători PDL, îmbrăcaţi în haine portocalii, care veniseră împreună cu şeful campaniei lui Traian Băsescu, Gheorghe Flutur.

Delegaţia lui Mircea Geoană a venit în centrul oraşului Fălticeni fiind întâmpinată de susţinători ai PSD, dar ulterior fiind înconjurat şi de peste o sută de susţinători ai PDL, îmbrăcaţi în portocaliu, în condiţiile în care în locul respectiv se afla, la standurile de la târg, şi vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, şeful campaniei electorale a lui Traian Băsescu.

Cele două grupuri l-au însoţit iniţial, în linişte, împreună, pe Mircea Geoană în periplul lui pe la standurile de la târg, dar la un moment dat din mulţime au început să se audă huiduieli, care au fost preluate şi amplificate de grupul de susţinători ai PDL îmbrăcaţi în haine portocalii. În replică, susţinătorii lui Mircea Geoană au început să scandeze: „Mircea Geoană preşedinte!” şi „PSD – PSD!”.

Amândouă taberele s-au liniştit imediat după ce liderii grupurilor respective le-au solicitat să înceteze. La scurt timp, inevitabilul s-a produs, Mircea Geoană şi Gheorghe Flutur s-au întâlnit faţă în faţă la unul din standuri, unde s-au salutat şi au dat mâna, însă nu şi-au vorbit, Geoană trecând în viteză pe ultima parte a Târgului. El a salutat lumea aflată în piaţă şi a luat la final, dintr-o roabă a unui localnic, un harbuz.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, duminică, după incidentul de la Târgul Mărului din Fălticeni, unde liderul social-democrat Mircea Geoană a fost huiduit de susţinători PDL, că acolo „este târg de mere, şi nu de harbuji”. „Acest târg are şi o coloratură politică o dată la patru sau la cinci ani. Vreau să spun că acesta e un târg de mere, şi nu de harbuji”, a specificat şeful campaniei electorale a lui Traian Băsescu, vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a ţinut să explice că prezenţa în piaţă a copiilor îmbrăcaţi în portocaliu se datorează în princial faptului că PDL este partid la guvernare în România şi în judeţul Suceava şi că este şi la conducerea Primăriei Fălticeni. „Avem responsabilităţi. Trebuia ca PDL să fie reprezentat aici”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de