Guvernul Croitoru sustinut intens de liderul PDL Gheorghe Flutur (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, duminică, la Fălticeni, că PSD şi PNL nu vor altceva decât să joace alba-neagra cu guvernul, şi nu oricând ci chiar în ajunul venirii misiunii FMI în România care va trebui să dea tranşa de bani necesară pentru plata pensiilor şi salariilor bugetarilor. Gheorghe Flutur a spus că în ceea ce priveşte votul pentru aprobarea Guvernului Croitoru, PSD şi PNL au o responsabilitate imensă, pe care ar trebui să o analizeze cu mare atenţie.

„Vreau să-i văd şi eu în ajunul venirii FMI, care trebuie să ne dea tranşele de bani pentru a plăti pensii şi bugetarii, că se joacă de-a alba – neagra cu guvernele, să le trântească sau nu pentru că ei au făcut o coaliţie pentru campania electorală, nu pentru binele României”, a explicat liderul judeţean al PDL. El a mai arătat că soluţia este la mâna PSD şi PNL care pot vota acest guvern care este format şi din tehnocraţi.

„Să voteze Guvernul Croitoru, care are şi o parte de tehnocraţi pentru ca România să meargă înainte. Jumătate este din fostul guvern, dar să nu uităm că acest guvern propus de Lucian Croitoru este format doar din 14 miniştri. Sunt şi oameni noi, la Interne, la Externe şi Agricultură. Oameni noi, care nu au făcut politică”, a ţinut să le reamintească Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de