Afisajul electoral al lui Traian Basescu, un fel de „Bau-Bau” pentru cei mici (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat luni că Traian Băsescu foloseşte în campania electorală semne şi însemne naţionale ale statului român contrar legislaţiei. „În contradicţie cu legea electorală sunt afişe în care Traian Băsescu flutură un steag din care se vede doar galben şi albastru. Ce-şi permite Traian Băsescu? Să nu fie steagul României sau să ne păcălească de fapt la partea legală? Cerem pe această cale ca aceste afişe să fie interzise pentru că nu respectă legea electorală în România”, a spus parlamentarul social-democrat.

Totodată, el a atras atenţia asupra afişajului violent al lui Traian Băsescu privind referendumul, după ce mai mulţi părinţi cu care a discutat în ultimele zile s-au plâns că „o persoană cu capul tăiat, cu ochii bulbucaţi, cu mesaj antisistem sperie copiii”.

Nechifor a spus că CNA, OPC sau Biroul Electoral Central ar trebui să se sesizeze în legătură cu aceste afişe şi mash-uri de mari dimensiuni care să fie afişate doar noaptea sau cu pătrat roşu pentru că sperie copiii. „Este o lege în ţara asta şi trebuie respectat dreptul la viaţă civilizată. Nu în felul acesta putem trăi într-o Românie decentă”, a subliniat deputatul PSD.


Intră acum și în grupul de