Coalitia antifrauda electorala va fi infiintata in aceasta saptamana la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Reprezentanţii suceveni ai formaţiunilor politice care au candidaţi la preşedinţia României, mai puţin PD-L, vor înfiinţa în această săptămână coaliţia antifraudă. Anunţul a fost făcut luni de liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, care a ţinut să atragă atenţia prefectului de Suceava, Sorin Popescu, cum întocmeşte lista cu persoanele care vor fi desemnate pentru funcţiile de preşedinţi şi locţiitori în birourile secţiilor de votare, arătând că are informaţii că aceasta se realizează cu „consultarea totală” a organizaţiilor PD-L din localităţile judeţului.

Totodată, preşedintele PSD Suceava a cerut preşedintelui Tribunalului Suceava, Doru Bunduc, să vegheze la corectitudine şi nu se lase dus în eroare de propunerile pe care le va primi pentru că în judeţ sunt destui jurişti care să fie independenţi.

La rândul său, prim vicepreşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că ministrul interimar de Interne, Vasile Blaga, după ce a pus la cale frauda la alegeri a fost propus să fie ministru al Turismului pentru a pune în practică turismul electoral.


Intră acum și în grupul de