„Actiunea Antonescu”, ironizata de PD-L


Intră acum și în grupul de

Prin campania „Acţiunea Antonescu”, candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, dă un răspuns la afirmaţia lui că nu-i place România în care trăieşte, este de părere prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei. „El vrea o Românie în care el, ca preşedinte, să aibă o acţiune. Concepe Preşedinţia ca o societate comercială în care el are doar o acţiune, iar restul acţiunilor, probabil, le va cesiona lui Dinu Patriciu”, a spus Onofrei.

Senatorul PDL a apreciat că Dinu Patriciu, ca om de afaceri, îi va lua ca asociaţi pe Viorel Hrebenciuc, Dan Voiculescu şi Marian Vanghelie. „Dinu Patriciu, ca om de afaceri, îi va lua ca asociaţi pe Hrebenciuc, Voiculescu şi Vanghelie, făcând în felul acesta o Românie în care mie şi multor români nu le va place să trăiască”, a mai spus Orest Onofrei.

Candidatul PNL la prezidenţiale, Crin Antonescu, şi-a lansat, miercuri, campania transparentă de strângere de fonduri pentru campania sa electorală, intitulată “Investeşte în Acţiunea Antonescu”, prin numere de SMS prin care românii pot contribui la finanţarea campaniei liberalului.


Intră acum și în grupul de