Liberalii suceveni au demarat „Acţiunea Antonescu” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Finanţarea unei campanii electorale nu mai trebuie să fie ceva ascuns şi misterios, e o problemă publică, de interes public”, a declarat luni, liderul interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Vasile Mocanu, care a anunţat că PNL Suceava a demarat „Acţiunea Antonescu”, o campanie la vedere de strângere de fonduri prin SMS în vederea susţinerii campaniei electorale pentru prezidenţiale a liderului liberal, Crin Antonescu.

Mocanu a explicat că finanţarea prin SMS a campaniei lui Crin Antonescu se face prin trimiterea de mesaje la două numere de telefon. Astfel, prin trimiterea unui SMS la numărul 2746 (CRIN) sau 2741, susţinătorii liderului liberal pot contribui cu 1 Euro, respectiv 5 Euro, la campania lui Crin Antonescu. În schimbul acestor SMS-uri, cei ce contribuie cu respectivele sume de bani vor primi o imagine de fundal reprezentându-l pe Crin Antonescu, respectiv un ton de apel, imnul PNL. „Textul mesajului poate conţine numele persoanei care sprijină campania sau orice alt mesaj pe care doreşte să-l transmită preşedintelui PNL Crin Antonescu. Iar cel mai interesant mesaj transmis va fi premiat cu un Notebook”, a informat liderul PNL Suceava.

Potrivit lui Mocanu, liberalii au apelat şi la acest mod de strângere de fonduri pentru a demonstra că finanţarea unei campanii se poate face în mod transparent. „Domnul Băsescu îndeamnă românii să meargă la referendum, fără însă a spune că de fapt milioanele de lei cheltuite din banul public, bani de-ai noştri ai tuturor, pentru organizarea lui se duc şi susţin campania electorală a domniei sale. Şi nu spune că aceeaşi campanie este susţinută financiar din comisioanele lucrărilor date în condiţii obscure către clientela politică din fiecare judeţ”, a conchis liderul interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL.


Intră acum și în grupul de