Acasă Politica Nechifor: Suceava nu e în lista prezentată în Parlament de ministrul liberal...

Nechifor: Suceava nu e în lista prezentată în Parlament de ministrul liberal al Dezvoltării a orașelor cu proiecte guvernamentale de construire a sălilor polivalente//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a făcut publică, marți, o declarație din Parlament a ministrului  PNL al Dezvoltării, Ion Ștefan, potrviit căruia Suceava nu este între orașele unde Guvernul vizează construcția unei săli polivalente.

Declarația ministrului a fost făcută la dezbaterea moțiunii simple în aceeași zi în care primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că s-au adoptat în Consiliul local indicatorii tehnico economici pentru sala polivalentă de 5000 de locuri promisă din 2004 și care a ajuns astăzi, după 16 ani de așteptare, să coste de aproape 8 ori mai mult, arată Nechifor.



„Tot astăzi, la dezbaterea moțiunii simple adresată ministrului Ion Ștefan, însuși ministrul anunță că Suceava nu e printre proiectele guvernamentale de construire a sălilor polivalente”, arată Nechifor care postează și înregistrarea cu discursul ministrului.

„Iată că la Suceava nu se poate nici acum. Degeaba plimbă hârtii Ion Lungu și își face selfie-uri pe la ușile ministerului pentru că sălile polivalente se construiesc la Pitești, Oradea, Tulcea și sunt în pregătire proiecte la Iași, Brașov și Timișoara”, a menționat deputatul.

El a mai spus că sălile pe care le construiește guvernul au capacități cuprinse între 5.000 și 16.000 de locuri și se întreabă de ce a ales Ion Lungu cea mai mică dimensiune.

”Avem prea multe lucruri mici la Suceava : mini zona de agrement Tătăraşi, mini terenul de fotbal cu porțile băgate în gardul perimetral, mini fanfară, mini rută ocolitoare, mini zonă inundabilă, etc”, a conchis Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version