Flutur traduce atacurile PSD la adresa lui Traian Basescu prin panica si disperare


Intră acum și în grupul de

„Am văzut atacuri urâte, mizerabile la adresa lui Traian Băsescu din partea PSD şi a PSD Suceava”, a declarat marţi viceliderul PD-L Gheorghe, făcând referire la declaraţiile deputatului PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, privind agresivitatea afişelor electorale ale lui Traian Băsescu. „Am văzut tineri pe care păcat că îi mai ţine partidul pe la Bucureşti sau la Bruxelles, cu un limbaj ruşinos, glumiţe care nu sunt de acceptat, atacuri la adresa lui Traian Băsescu”, a spus Flutur.

El consideră că această abordare în campania electorală înseamnă panică şi disperare. „Am văzut un Mircea Geoană obosit, dus de la spate, dus parcă forţat de o cohortă de 30-40 de oameni şi dezorientat când intră într-o mulţime. L-am văzut pe Mircea Geoană, cu care m-am salutat şi cu care mă ştiu, foarte speriat. De exemplu, la Fălticeni n-a stat de vorbă cu oamenii, la tarabe, nu a stat cu crescătorii de animale, cu cei care cultivă şi vând fructe. Nu ştiu de ce a venit în piaţă pentru că l-au plimbat 40 de oameni care strigau şters şi răguşit Geoană-preşedinte”, a spus Flutur.

El a arătat că a făcut apel la o campanie decentă, iar PD-L şi-a mobilizat toate structurile în teritoriu pentru o campanie decentă, pentru întâlniri cu electoratul din toate satele şi cătunele pentru a explica realizările din mandatul lui Traian Băsescu, dar şi ce doreşte acesta să facă în continuare în următorul mandat.

Amintim că prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a solicitat, luni, ca autorităţile să ia măsuri faţă de “afişajul violent” al lui Traian Băsescu privind referendumul, susţinând că acesta “sperie copiii”. “O persoană cu capul tăiat, cu ochii bulbucaţi, cu mesaj antisistem sperie copiii”, a declarat Nechifor.


Intră acum și în grupul de