Corlatean trage de urechi Guvernul Romaniei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Comisiei de politică externă din Senat, Titus Corlăţean, a apreciat vineri la Suceava că este scandalos faptul că Guvernul României nu a găsit încă timp pentru a sprijini noul guvern democratic din Republica Moldova în vederea acoperirii deficitului bugetar lăsat de fostul guvern comunist.

„Guvernul României nu a făcut nici un gest şi este scandalos faptul că la atâtea luni după ce un guvern democratic a fost aprobat la Chişinău, tovarăşul Boc nu a găsit timpul să aloce măcar o parte din banii necesari pentru a sprijini Guvernul moldovean”, a spus Corlăţean.

El a solicitat „muribundului Guvern Boc 2” să prevadă deja în perioada imediat următoare, în buget, un ajutor rapid pentru a sprijini acoperirea acestui important deficit, sugerând ca în acest sens să fie folosiţi banii alocaţi pentru înfiinţarea de parcuri. „Îi fac o sugestie. Cele 30 de milioane de euro alocate ministerului cu ciorăpei roz ai doamnei Udrea pentru a construi parcuri acum în octombrie-noiembrie, când totul se usucă, să fie alocaţi pentru un ajutor financiar acordat Guvernului moldovean”, a conchis Corlăţean.


Intră acum și în grupul de